Vloerbedekking

Over de vloer

Vloeren zijn duurzaam en comfortabel. Een stijlvol product gemaakt van natuurlijke materialen. Ook geschikt voor vloerverwarming.


Marmoleum
& vinyl

Er is een compleet assortiment vloerbedekkingen voor projecten en woningen. Hoogwaardige Marmoleum, vinyl van Forbo en textiele vloerbedekkingen aangevuld met Coral schoonloop-systemen combineren functionaliteit, kleur en design; elke omgeving een totaalpakket aan vloeroplossingen.

Par-Ky vloeren

De warmte van echt hout met de voordelen van laminaat. Par-ky is fineerparket met een dunne houten toplaag.


Trapbekleding

Bekijk een aantal voorbeelden van trapstoffering en traplopers in onze fotogalerie >

Vloerkleden

van Aventura-carpets en Brink en Campman. Prachtige wollen kleden op maat gemaakt in de door u aangegeven kleuren waarbij veel combinaties mogelijk zijn. Bij de kleden van Aventura Carpets kun je een voorbeeld toef laten maken van de kleuren-combinatie die je kiest. Zo krijg je een goed beeld van hoe een kleed uiteindelijk wordt. Dit vinden wij een prima service.

Tapijt

Op het gebied van tapijt bieden wij een ruime keuze uit kwaliteitsmerken zoals Desso, Louis de Poortere en Dimention Carpets.

Kleden laten maken

Het is ook mogelijk om via ons kleden te laten maken van natuurlijke materialen zoals wol, sisal of zeegras, eventueel in combinatie met traplopers.


deploeg:
KENDIX
KENDIX ALLURE
acker
VANO


KOBE
DESIGNS OF THE TIME
your edition
CASAMANCE
arisitide


WOOD & WASHI
Artelux
WIND
sunway
interstil


BRINK & CAMPMAN
dimension
PARADE
louis de poortere
Par-ky


DESSO
Forbo


 

Reacties zijn gesloten.