Raambekleding

Voor het raam

Gordijnen geven uw interieur dat wat het nodig heeft, sfeer en een goede akoestiek. Een goed advies is belangrijk en wij denken graag met u mee.


Gordijnen
& vitrages

Exclusieve, moderne en klassiekestoffen van de Ploeg, Wind, Vano, Artelux, Design of the Time, Aristide en Kobe. Onze gordijnen worden geconfectioneerd bij Woko gordijnatelier in Zwolle.

Raamdecoraties

Uw eigen sfeer bepalen met de exclusieve raambekleding van de topmerken Wood & Washi en Sunway. Productgroepen: jaloezieën, vouwgordijnen, washi rolgordijnen, duette/plisse, paneelgordijnen, houten jaloezieën, enz.

Jaloezieën

Lichtinval bepaalt voor een groot deel de sfeer in een interieur. Bijvoorbeeld met verticale jaloezieën, die zorgen in gesloten toestand voor optimale privacy. In open toestand geven ze een prachtige lichtinval en lichtfiltering. Met horizontale, houten jaloezieën creëert u een warme, behaaglijke sfeer in uw leefomgeving.

Roedesystemen
& rail

Functie in combinatie met stijl dat zijn de rail- en roedesystemen van Interstil. Alles in een perfecte kwaliteit en in veel uitvoeringen zoals edelstaal, aluminium en messing.

 

Bekijk een aantal van onze projecten voor raambekleding in de fotogalerie

 


deploeg:
KENDIX
KENDIX ALLURE
acker
VANO


KOBE
DESIGNS OF THE TIME
your edition
CASAMANCE
arisitide


WOOD & WASHI
Artelux
WIND
sunway
interstil


BRINK & CAMPMAN
dimension
PARADE
louis de poortere
Par-ky


DESSO
Forbo


 

Reacties zijn gesloten.